Foredrag & Smagninger

Skal I have et arrangement i jeres forening, firma eller til et privat arrangement, så tilbydes også foredrag og ølsmagning. Alle smagninger krydres med gode, sjove historier og anekdoter fra øllets forunderlige verden, og selvfølgelig lidt om de enkelte øl mv.

I mere end 10 år har vi afholdt alle mulige (og til tider umulige:-) ølsmagninger i regi af Humletorvet, både da vi havde butik i Slagelse og som webshop. Selvom butikken og webshoppen ikke længere eksisterer så afholder vi stadig ølsmagninger – også uden Sorø Bryghus øl eller i kombination. Vi har stadig gode aftaler med alle vores leverandører, så vi kan afholde smagninger med noget af det bedste øl fra ind- og udland. En smagning kan være bygget op om et bestemt tema. Det kan være et bestemt oprindelsesland f.eks. Danmark eller en bestemt øltype som eks. Stouts. De fleste smagninger er dog et mix af øl fra ind- og udland samt forskellige typer. Det er helt op til dig/jer!

Prisen er 1.500 kr. for foredraget og herudover betales for øllet (Påregn ca. 10 kr. pr. person pr. smagsprøve). Varighed 1½ – 2½ time alt efter antallet af smagsprøver.

Ring eller skriv til os for yderligere aftale – enten via kontaktsiden eller på info@humletorvet.dk